RECOLLIDA DE DORSALS ANTICIPADA!

L’organització prega la recollida anticipada! El dorsal amb xip es podrà recollir  a:

Dissabte 24 de febrer de 10h a 20h. Al Parc de les Nacions Unides (Terrassa)

POTS RECOLLIR EL DORSAL DE 3rs PERSONES PRESENTANT UNA FOTO DEL DNI AL TELÈFON!

PÀRQUINGS I SERVEIS

Parc de les Nacions Unides. Terrassa

VALLÈS DRAC RACE

L’objectiu de Vallès Drac Race és la promoció del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac per a la pràctica esportiva així com el posicionament en el mercat del turisme esportiu de Terrassa i els municipis de la comarca.

La selecció del recorregut és un dels punts clau de l’èxit de Vallès Drac Race. La singularitat de les proves es troba en la qualitat del paisatge i en la selecció de camins i corriols tècnics i divertits per als participants. Qualitat per davant de quantitat.

ORGANITZACIÓ

El Centre Excursionista de Terrassa, entitat sense ànim de lucre que promou l’acostament de la societat al medi natural a través de diferents àrees d’activitat, és el responsable d’aquesta 9ª edició de l’organització del repte VALLÈS DRAC RACE.

Tot el personal implicat en l’event és voluntari, a excepció de certs serveis externs sub-contractats.

VOLUNTARIAT

La celebració de la VALLÈS DRAC RACE és possible gràcies a la dedicació de gent voluntària. Si tens interès en col·laborar amb aquest repte esportiu t’oferim poder interactuar amb l’organització, participant en:

– els avituallaments

– punts de control de pas

– fent d’escombra

– transport de material i persones

– entrega de dorsals i xips (dissabte i diumenge)

– muntatge/desmuntatge logístic (dissabte i diumenge)

– marcatge de les curses

– fotografia i video

– la promoció de l’event

Fes-nos arribar les teves dades de contacte (nom, telèfon  al mail vallesdracrace@ce-terrassa.cat i t’informarem.

Només per participar amb l’organització rebràs una prenda esportiva personalitzada amb la imatge de l’esdeveniment, la bossa del corredor i un pic-nic segons la dedicació horària.

PREUS

SAMARRETA TÈCNICA MÀNIGA LLARGA OPCIONAL:   5€ 
Tallatge home i dona

* La samarreta anirà amb els logotips de la cursa edició 2024

Les inscripcions rebudes a partir del 8 de febrer no tindran opció a samarreta.

CURSA SOSTENIBLE

La VALLÊS DRAC RACE es realitza en gran part dins el Parc Natural de St. Llorenç del Munt i l’Obac. L’organització defensa l’ús racional del parc, de manera que el pas de l’event no representi cap impacte per l’entorn natural. A tal efecte es realitzen diferents accions:

 • neteja i arranjament mínim dels circuits, amb l’objectiu exclusiu de facilitar el pas tant de corredors com de caminadors usuaris del Parc (retall d’esbarzers i similars, retirada de grans troncs i pedres, residu no vegetal existent previ al pas de les curses)
 • servei d’avituallament al corredor confinat dins una àrea mínima, amb l’objectiu d’evitar qualsevol abocament de residu provinent de les curses. No s’autoritza la sortida d’embolcalls plàstics ni gots ni pells de fruita, fora de l’àrea d’avituallament definida
 • senyalització provisional dels itineraris amb cinta de plàstic que es procurarà la seva reutilització total o parcial en properes edicions. La voluntat de l’organització és l’impacte mínim al medi ambient, disposant la senyalització provisional un periode màxim de 36 hores.
 • disposició d’autobusos per als participants a la Half Drac Trail, en ordre de procurar evitar al màxim el desplaçament amb vehicles particulars fins a Mura
 • reciclatge del residu plàstic i orgànic generat en motiu de les curses

AVITUALLAMENTS

Tots els avituallaments de les diferents curses, són:

– líquids i sòlids

 • aigua i isotònic en tots
 • refrescs
 • galetes i/o barretes energètiques
 • fruita

Es disposarà un avituallament més complet per totes les curses a la zona d’arribada del Parc de les Nacions Unides.

Els participants de la Half Drac Trail disposaran d’un petit refrigeri i coca amb xocolata abans de la sortida a Mura.

En cas que algun participant sigui celíac o tingui intoleràncies a diferents dels anteriors sòlids proposats, preguem se’ns informi a través del mail vallesdracrace@ce-terrassa.cat

MATERIAL RECOMANAT

Es recomana que cada participant haurà de disposar, per garantir la seva pròpia seguretat, del següent material

 • Jaqueta paravent
 • Samarreta màniga llarga o samarreta tèrmica
 • Gorra i/o Tubular
 • Guants
 • Malles llargues o perneres
 • Sistema d’hidratació (recipient 500 ml)
 • Barretes energètiques, gel o producte similar
 • Telèfon mòbil carregat
 • Manta tèrmica
 • GPS amb track carregat (molt recomanable, s’enviarà el track la darrera setmana als inscrits)

En cas que la previsió meteorològica (Servei Meteorològic de Catalunya) indiqui una alta probabilitat de pluja o fred intens, es podrà obligar als participants portar qualsevol del material anterior relacionat, prèvia comunicació oficial de l’organització amb 24 h. d’antelació a la sortida.

MARCATGE ITINERARIS

Tot l’itinerari estarà senyalitzat i valisat amb cinta plàstica que serà retirada just després del pas del darrer participant en cada prova, a excepció de les proves infantils on s’indicarà l’itinerari amb presència de voluntaris.

Donada l’elevada afluència de visitants del Parc Natural i l’experiència en anteriors edicions, és altament recomanable el portar el track amb el recorregut gravat en un telèfon mòbil o aparell GPS. La darrera setmana abans de la prova es facilitarà el track als corredors/es inscrits/es.

BOSSES HALF DRAC TRAIL

Els participants de la Half Drac Trail que ho destigin, se’ls facilitarà un dorsal petit extra per lligar a una bossa que podran entregar abans de la sortida de Mura i que podran recuperar a l’arribada.

El Centre Excursionista de Terrassa, tot i vetllar-ne, no respon del contingut d’aquestes bosses.

AUTOCARS HALF DRAC TRAIL

Els participants de la Half Drac Trail  tenen inclòs en el preu de la inscripció el desplaçament en autocar de Terrassa a Mura, sense excepcions. 

Els autocars sortiran des del Parc de les Nacions Unides el dia de la Cursa

Entre les 8h i les 8.30h

ABANDONAMENTS

L’organització no garanteix l’evacuació immediata dels participants que abandonin en qualsevol punt del recorregut donada la dificultat d’accessibilitat. Sí que procurarà pel seu retorn al Parc de les Nacions Unides de Terrassa mitjançant una furgoneta que traslladarà els corredors que ho demanin fins a l’arribada. Donat que el vehicle no pot accedir a bona part del recorregut, els corredors no accidentats que abandonin hauran doncs de baixar caminant en alguns casos fins als punts següents de recollida previstos i esperar que se’ls evacui, sempre amb previ avís a l’organització (no es garanteix el retorn immediat):

 • TERRASSA A TALAMANCA

Alzina del Sal·lari / La Barata / urb.Les Pedritxes / Can Roure

 • MURA
 • PARC AUDIOVISUAL

ENTREGA DE PREMIS

Horari previst entrega de premis:

10:50 h – Premis Infantils
12.15 h – Premis Curses 11km i 5km.
14 h – Premis Half Drac Trail 25 km.

PROMOCIONS

Concurs de recull fotogràfic

S’obsequiarà amb una inscripció per a la propera edició a qualsevol de les curses de la VALLÈS DRAC RACE 2025 + obsequi gentilesa dels nostres col·laboradors + bossa del corredor al millor recull digital que consti d’un mínim de 50 fotografies amb imatges dels corredors (a decidir entre els membres de l’organització). Per a participar al concurs caldrà deixar les dades i el link públic al mail vallesdracrace@ce-terrassa.cat

Concurs Instagram

Consulteu els comptes de @terrassaturisme i @vallesdracrace on es publiquen les bases del concurs específic per aquesta xarxa

ORGANITZA

COL·LABORADOR OFICIAL

AMB EL SUPORT DE