Informació participants 6a Vallès Drac Race

5 curses i 1.400 participants reptant el Drac.

Diumenge 16 de febrer, torna la gran festa del trailrunning al Parc Natural de Sant Llorenç i l’Obac. Som-hi!

 

DORSAL-XIP I BOSSA

Preguem recollir el dorsal-xip + bossa del corredor anticipadament a Decathlon Terrassa (Avda. Tèxtil)

  • Divendres 14 de febrer de 17 a 20 h.
  • Dissabte 15 de febrer de 12 a 18 h.

​També pots recollir el dorsal – xip + bossa fins a 15 minuts abans de cada sortida al mateix Parc de les Nacions Unides.

Els participants de la Half Drac Trail que no hagueu recollit dorsal-xip + bossa a Decathlon, heu derecollir-ho a parc nacions unides abans de desplaçar-vos a Mura. Només es portaran a Mura els dorsals xips+bossa del corredor a aquells participants que ens ho indiquin anticipadament al mail: direcciotecnica@ce-terrassa.cat  i rebin confirmació.

HORARIS SORTIDES, TALLS I ENTREGA PREMIS

​Vallès Drac Trail – 49 km.  – 8:20 h. – Parc Nacions Unides (Terrassa)  – Temps màxim 9,5 h. – Temps tall a Mura a les 12:45 h. – Premis a les 17 h.

VAL D’UN CAP DE SETMANA EN VEHICLE CAMPERITZAT PEL GUANYADOR I GUANYADORA ABSOLUTS (gentilesa de https://andorcamper.com/)

Half Drac Trail – 24 km. – 10 h. – Mura (pàrquing de sobre l’Ajuntament) – Temps màxim 7 h. – Premis a les 17 h.
Esquena del Drac – 11 km. – 10:15 h. – Parc Nacions Unides (Terrassa) – Temps màxim 3 h. – Premis a les 11:50 h.

(EL PRIMER KM. HA CANVIAT RECORREGUT ORIGINAL)

Drac Parc – 5 km. – 10:25 h. – Parc Nacions Unides (Terrassa) – Temps màxim 2 h. – Premis a les 11:50 h.

(EL PRIMER KM. HA CANVIAT RECORREGUT ORIGINAL)

Drac Kids – 1’5 km. – 9:30 h.  – Parc Nacions Unides (Terrassa) – Premis a les 9:50 h.

(HI HAURÀ CALAIXOS PER EDATS)

SERVEIS

​- M​assatges​ a l’arribada gentilesa de http://www.dinamicsalutesportiva.org/

​- Dutxes al Club Natació Terrassa (carrer Sabadell – Bonaire) Caldrà ensenyar el dorsal​

–  Possibilitat de deixar una bossa que us trobareu a Mura als participants de la Vallès Drac Trail

– Possibilitat de deixar una bossa a la sortida a Mura que us trobareu a l’arribada als participants de la Half Drac Trail.

– Canguratge i activitats infantils desde 10 h a 12:30 h

​- Guardaroba

​- Cronometratge amb xip, amb SMS a l’arribada amb el resultat i diploma web

– Servei mèdic a Mura i a Parc Nacions Unides (Terrassa)

– Retorn a l’arribada dels corredors abandonats amb previ avís als avituallaments i segons​ disponibilitat.

– Desplaçament fins a Mura dels corredors de la Half que hagueu pagat el tiquet. Sortides entre les 8:15 i les 8:45 h. cantonada Avda. Parlament amb Avda. Lacetània. Està previst que el darrer autobús arribi mínim 15 minuts abans de la sortida. Teniu algun establiment de restauració obert a Mura

– Mòduls WC al Parc de les Nacions Unides​

– Multimèdia post-cursa a la web i xarxes socials de @vallesdracrace

– Exposició de vehicles de les concessions Kia Integral Car, Andor Camper, Ecomobility Vallès.

– A Parc Nacions Unides trobareu servei de restauració i zona de pic-nic

– Sessió de Ioga a les 11:30 i a les 12:15 a càrrec de https://nordholistic.cat/

AVITUALLAMENTS

​Sòlid i Líquid a tots els avituallaments incloent aigua, isotònica, sucs de fruita, refrescs, barretes energètiques, galetes, xocolata, fruits secs, fruita, gominoles. Menjar per a celíacs. Si teniu necessitats especials preguem ho comuniqueu a  vallesdracrace@ce-terrassa.cat ​

8 avituallaments . a la Vallès Drac Trail + entrepà a Mura + fideuà a l’arribada

4 avituallaments. a la Half Drac Trail + coca amb xocolata abans de la sortida a Mura + fideuà a l’arribada

1 avituallaments. líquid/sòlid + 1 avituallament. amb aigua a l’Esquena del Drac + fideuà a l’arribada (a partir de les 12 h.)

A Vallès Drac Race apostem per la sostenibilitat i us agraïm si porteu el vostre got o bidó. A la bossa del corredor hi trobareu un got obsequi gentilesa de www.barbanydisseny.com

ITINERARIS 

​Vallès Drac Trail – clica aquí

Half Drac Trail – clica aquí

Esquena del Drac – clica aquí

Drac Parc – clica aquí

Drac Menuts-Xics-Kids – clica aquí

Porteu el track en un GPS o en el tlf. mòbil. Els itineraris en part estaran senyalitzats amb cinta plàstica biodegradable però no podem garantir que persones alienes a l’organització les puguin manipular o eliminar en algun punt com ha passat en alguna edició.

INSCRIPCIONS

No hi ha dorsals disponibles. No s’obrirà inscripcions el dia de la cursa.

BRIFING-RESUM

Dissabte a les 17:00 h. farem un briefing amb informació sobre les curses i informació de darrera hora a Decathlon Terrassa

METEOROLOGIA ​– ACCIDENTS

​Només en cas de tempesta elèctrica o previsions de pluges molt intenses i continuades, està previst suspendre alguna de les curses. Preguem llegiu el reglament de la cursa on consta el material recomanable i que es pot demanar com a obligatori en cas de baixes temperatures o mal temps.​

A​l dorsal teniu ​el telèfon per comunicar emergències. Segons reglament esteu obligats a socórrer altres participants accidentats que us ho demanin. A tal efecte, trobareu voluntaris/àries distribuïts pel recorregut, en ordre de mirar d’accelerar qualsevol avís d’accident.

CONCURS INSTAGRAM !! Etiqueta #Vallesdracrace2020!!

Us convidem a participar del concurs de fotografia promogut per Terrassa Turisme en motiu de les curses. Trobareu la info a les Xarxes socials Instagram de l’esdeveniment. Premis:

1) Sopar per a 2 persones al restaurant @calmadu de Matadepera + obsequi esportiu + visita guiada a La Seu d’Ègara “Un tresor amagat” per a dues persones + 1 inscripció per la cursa VDR  de l’any 2021 (categoria a escollir)

2) Esmorzar per a dues persones a cal Carter + obsequi esportiu + visita guiada a La Seu d’Ègara «Un tresor amagat” per a dues persones + 1 inscripció per la cursa VDR de l’any 2021 (categoria a escollir)

3) Obsequi esportiu + visita guiada a La Seu d’Ègara “Un tresor amagat” per a dues persones + 1 inscripció per la cursa VDR de l’any 2021 (categoria a escollir)

APARCAMENT

​Sortides Parc Nacions Unides: recomanem arribar amb temps i aparcar a l’avda. Lacetània, al capdamunt de la Ronda Ponent o al pàrquing municipal al carrer Voluntaris Olímpics dins el camp de futbol. Disposeu de parada de tren de FGC a 200 metres de la sortida.

Sortida Mura: seguiu indicacions de Rocafort en arribar al poble i a la sortida de Mura trobareu pàrquing dins la zona esportiva​ municipal

El Centre Excursionista de Terrassa som una organització sense ànim de lucre que vetllarem el dia de la prova pel seu bon desenvolupament gràcies a 120 voluntaris/àries. Demanem màxim respecte per l’entorn natural, la preservació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac és cosa de tots.

Gràcies per haver-nos escollit.

EL DRAC US ESPERA!