PRESENTADA LA VALLÈS DRAC RACE  EDICIÓ 2022

LA CURSA DE MUNTANYA DE TERRASSA I DEL PARC NATURAL

Aquest divendres, s’ha dut a terme  la Presentació Oficial de l’edició Vallès Drac Race 2022.

El CETerrassa  repeteix com a entitat  organitzadora de la cursa de muntanya Vallès Drac Race, amb  el suport institucional de l’Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

A l’acte, els  organitzadors han presentat  la cursa, amb la presència de la regidor d’esports Miguel Ángel Moreno Fèlix, els representants del Centre Excursionista de Terrassa i tècnics de turisme i projecció de la ciutat.

Durant la presentació s’han fet públiques les novetats i els objectius de la VIII  edició de Vallès Drac Race.

És important destacar la limitació dels participants a 300 corredors/es per itinerari i l’entrada dels itineraris infantils al circuit català d’escoles de trail.

Tota l’activitat d’aquest esdeveniment multitudinari es concentrarà el dia 19 i 20 de febrer de 2022, amb 8 proves de trail que se celebraran en dos dies.

Diumenge 20 de febrer:

La prova reina és la Vallès Drac Trail, que desafia als corredors a fer una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç de 48 km i 2.200 metres de desnivell positiu.

Half Drac Trail, amb una distància de 24Km i 1.100 metres de desnivell enllaçarà Mura i Terrassa. Enguany el preu d’aquest itinerari ja inclou el desplaçament amb autocar  fins a Mura ( punt de sortida).

Esquena de Drac, de 11 km i 350 metres de desnivell positiu tindrà un recorregut molt interessat per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya

La cursa/Marxa  DRAC PARC de 5km i 150 m de desnivell positiu, pensada per aquells corredors més ràpids, corredors populars, caminadors i corredors amb animals.

 Dissabte 19 de febrer:

Enguany, el dissabte a la tarda, es duran a terme les Vallès Drac Kids, el vessant infantil de l’esdeveniment que enguany entra dins el circuit català d’escoloes de trail. Des de l’entitat destaquem aquesta fita, ja que es tracta d’una forta aposta per seguir oferint i promocionant activitats pels més petits. El futur de les activitats esportives de muntanya.

LA CURSA ES DESENVOLUPA AL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC, UN ENTORN FRÀGIL I QUE HEM DE RESPECTAR ENTRE TOTES. NO TAN SOLS EL DIA DE LA CURSA SINÓ SEMPRE QUE HI ACCEDIM,  HEM DE SER CONSCIENTS DE LA IMPORTÀNCIA DE LA NOSTRA CONDUCTA AIXÍ COM DONAR EXEMPLE ALS ALTRES USUARIS DEL PARC. ENTRE TOTES L’HEM DE PRESERVAR, CUIDAR I GAUDIR-LO AMB RESPECTE.

Les inscripcions són obertes des de l’1 de desembre a www.vallèsdracrace.cat i ja compten amb més de 300 registres.