PRESENTACIÓ VALLÈS DRAC RACE EDICIÓ 2023

LA CURSA DE MUNTANYA DEL VALLÈS, A TERRASSA

ACTE: PRESENTACIÓ VALLÈS DRAC RACE 2023
LLOC: Centre Excursionista de Terrassa (carrer Sant Llorenç, 10. Terrassa)
DATA i HORA: 21 de desembre a les 19 h

El pròxim 21 de desembre, es durà a terme la Presentació Oficial de l’edició Vallès Drac Race 2023, a les 19.00 h a la seu del Centre Excursionista de Terrassa.

El CETerrassa repeteix com a entitat organitzadora de la cursa de muntanya Vallès Drac Race, amb el suport institucional de l’Ajuntament de Terrassa i dels
consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura. El pròxim dia 21, a la seu del carrer Sant Llorenç, els organitzadors faran la
presentació oficial de la cursa en un acte obert a socis i corredors en general, en la qual comptarem amb la presència del regidor d’esports, Miguel Ángel Moreno, regidor de promoció de la ciutat Pep Forn, el director tècnic del CE Terrassa Eduard Peremateu, tècnics de turisme i projecció de la ciutat i l’organització de la Vallès Drac Race.

Durant la presentació es faran públiques les novetats i els objectius de la IX edició de Vallès Drac Race.

Tota l’activitat d’aquest esdeveniment multitudinari es concentrarà els dies 25 i 26 de febrer de 2023 amb 8 proves de trail que se celebraran de la següent.
manera:
• 4 proves infantils el dissabte 25 de febrer
• 4 proves de trailrunning adults, o menors autoritzats, el diumenge dia 26
.

Durant la presentació es faran públics tots els detalls.
La prova reina és la Vallès Drac Trail, que desafia als corredors a fer una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, amb 48 km i 1900 metres de desnivell positiu.
Half Drac Trail, amb una distància de 25Km i 900 metres de desnivell enllaçarà
Mura i Terrassa.
La cursa Esquena de Drac, d’11 km i 350 metres de desnivell positiu tindrà un recorregut molt interessat per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya.
I finalment la cursa/caminada DRAC PARC de 5km i 150 m de desnivell positiu, està pensada per a aquells corredors més ràpids o corredors populars, caminadors icorredors amb animals.

Paral•lelament, es durà a terme la Vallès Drac Kids, el vessant infantil de l’esdeveniment que enguany torna a entrar dins el circuit català de la Federació.

La novetat destacada d’enguany és la limitació de participants obligada per les normatives del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, que retalla en un
30% l’aforament als camins i corriols. Enguany, doncs, sols hi podran participar 250 corredors als itineraris de llarga distància (48km i 25km) i 500 corredors a les curtes distàncies (11km i 5km).

Les inscripcions són obertes des de l’1 de desembre a www.vallesdracrace.cat

Tots hi sou convidats a la presentació.