IV Concurs d’Instagram de la  Vallès Drac Race 2023

 

Bases del concurs:

1) Per participar només cal ser seguidor de @vallesdracrace, @terrassa_turisme, i @ceterrassa, i etiquetar les fotog

rafies amb el hashtag #vallesdracrace2023

2) Seran vàlides fotografies realitzades el 25 i 26 de febrer de 2023 i que reflecteixin algun moment o lloc de l’esdeveniment

3) Sense límit de fotografies a presentar per usuari, sempre que siguin fotografies originals, fetes per vosaltres, realitzades tant amb dispositiu mòbil com amb càmera.

4) Les podeu penjar des del dissabte 25 de febrer, fins el diumenge 5 de març a les 23:59.
5) Si es presenten imatges on apareixen menors d’edat, l’autor haurà d’haver obtingut les autoritzacions per participar en concursos.
6) L’organització es reserva el dret de publicar o reproduir les imatges participants amb finalitats de comunicació o exposició, citant sempre el nom de l’autor.
7) Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització

Que pots guanyar?

 

 

1) 1 esmorzar per a dues persones al restaurant Cal Batista de Mura + 1 inscripció per la cursa VDR de l’any 2024 (categoria a escollir) + botellí aigua i buff tubular Vallès Drac Race + visita guiada per Terrassa per a dues persones (a escollir entre les ofertes per Terrassa Turisme) .

2)  1 esmorzar per a dues persones a Can Pobla de Matadepera + 1 inscripció per la cursa VDR de l’any 2024 (categoria a escollir) + botellí aigua i buff tubular Vallès Drac Race + visita guiada per Terrassa per a dues persones (a escollir entre les ofertes per Terrassa Turisme) .

 

3) Sopar 2×1 al restaurant Cal Madu de Matadepera +  1 inscripció per la cursa VDR de l’any 2024 (categoria a escollir) + botellí aigua i buff tubular Vallès Drac Race + visita guiada per Terrassa per a dues persones (a escollir entre les ofertes per Terrassa Turisme) .

 

Tots els patrocinadors es reserven el dret de validar el premi mitjançant disponibilitat.

Des del 25 de febrer fins al 5 de març podeu anar penjant les vostres fotografies.

El jurat estarà format per membres del Centre Excursionista Terrassa i de Terrassa Turisme.

La relació dels guanyadors es publicarà durant la setmana del 13 al 17 de març als perfils d’Instagram @vallesdracrace i @terrassa_turisme.