VALLÈS DRAC RACE 2018, UN ÈXIT DE PARTICIPANTS I ORGANITZACIÓ

Pere Aurell i Harriet Kjaer guanyen la Vallès Drac Race  als 48 quilòmetres de la prova reina, Vallès Drac Trail

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ha tornat a ser l’escenari de luxe per a la IV edició de Vallès Drac Race.

Es confirma l’èxit rotund d’aquesta edició 2018 i  és consolida entre els corredors de muntanya, registrant un creixement en el nombre final d’inscrits amb més de 1020 participants. Mantenint el recorregut de 48 quilòmetres com la prova reina, l’edició 2018  s’ha complementat amb una cursa de 24 quilòmetres, una de 10, a més a més Vallès Drac Kids, el format  infantil de l’esdeveniment que ha ofert activitats i animació durant dotze hores per a tota la familia.

Vallès Drac Race ha celebrat la gran festa del Trailrunning del Vallès.

Pere Aurell, en categoria masculina, i Harriet Kjaer, en l’apartat femení, s’han imposat la prova reina de 48km, la  Vallès Drac Trail disputada aquest diumenge. Aurell, amb un temps de 4 hores, 13 minuts i 21 segons. El podi masculí l’han completat Pakito Pérez (4h23’27’’) i Emilio Fernández (4h28’43’’).  Harriet  Kjaer s’ha imposat amb una marca de 5 hores, 25 minuts i 58 segons. La segona classificada ha estat Mª Lluïsa Ruiz (5h53’) i, la tercera, Berta Rodríguez (6h21).

En la cursa Half Drac Trail, de 24 Km, Miguel Ángel González ha vençut  amb un temps de 1 hora 58 minuts. Gil López ha estat el segon (1h59min) i David Guarch ha completat el podi (2h02min’). En categoria femenina, Ahlam Elkakdi s’ha emportat la victòria amb un temps de 2 hores, 27 minuts. El podi l’han completat Gemma Cadafalch (2h28) i Laura Fornieles (2h34).

La cursa de 11km anomenada L’esquena del Drac”, ha vençut Pablo García, amb una marca de 44 minuts. En l’apartat femení Anca Cindea, ha guanyatr la general femenina amb 54min.

Els participants han gaudit d’un recorregut paisatgísticament espectacular amb Montserrat, la Mola, els Pirineus nevats i la Mediterrània com a teló de fons.

Sens dubte, la ciutat de Terrassa i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac han viscut una gran festa del Trail Running un any més. El Centre Excursionista de Terrassa agraeix la bona acollida dels participants, els col·laboradors i institucions que hi han donat suport,  i la tasca del voluntariat que ha fet possible un gran èxit organitzatiu. El centenar de voluntaris del CETerrassa agraeixen les mostres d’afecte dels participants que  enguany aplaudeixen tots els detalls de l’edició d’enguany.

Junts ho hem fet Possible!!!!