PRESENTACIÓ OFICIAL  2019

Trailrunning  V Edició

El proper 18 de desembre a les 19.30h, es durà a terme a la sala d’actes del Centre Excursionista  de Terrassa,  L’acte de Presentació Oficial de la vallès Drac Race 2019. t’esprem!!

Enguany és la 5a edició de la cursa de muntanya més significativa del Vallès.

El CE Terrassa repeteix com a entitat organitzadora de l’esdeveniment  amb el suport institucional de l’Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

El proper dimarts 18 de desembre a la seu del carrer Sant Llorenç, els organitzadors faran la presentació oficial de la cursa en un acte obert a tothom en el qual es faran públiques les novetats i els objectius d’aquesta V edició de la Vallès Drac Race.

Vine a la presentació !!  farem un sorteig de material!!!

Tota l’activitat d’aquest esdeveniment multitudinari es concentrarà el dia 17 de febrer de 2019, amb 4 proves de trail que se celebraran de forma simultània. Tots els detalls es faran públics durant la presentació.

La prova reina serà la Vallès Drac Trailque desafia als corredors a fer la volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, amb un recorregut de 48 km i que supera els 2.200 metres de desnivell positiu.

Half Drac Trail, amb una distància de 24Km i 1.100 metres de desnivell, enllaçarà Mura amb Terrassa. La cursa popular Esquena de Drac, d’11 km i 350 metres de desnivell positiu, tindrà un recorregut molt interessat per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya. També hi haurà activitats per als infants.

Les inscripcions ja sumen més de 100 participants i poder inscriure’s online a www.vallesdracrace.cat!