PRESENTACIÓ OFICIAL VDR 2018

El proper 12 de desembrea les 19.00h, és durà a terme a la sala d’actes del Centre Excursionista  de Terrassa L’acte de Presentació Oficial de la vallès Drac Race 2018. t’esprem!!

Enguany és la 4rta edició d’aquest esdeveniment multitudinari  i que ja ha aconseguit fer-se  tot un referent  com a cursa de muntanya del Vallès.

El CE Terrassa repeteix com a entitat organitzadora d’aquesta cursa de muntanya, amb el suport institucional de l’Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

El proper dimarts 12 de desembre a la seu del carrer Sant Llorenç, els organitzadors faran la presentació oficial de la cursa en un acte obert a socis i corredors en general en el qual es faran públiques les novetats i els objectius d’aquest IV edició de la Vallès Drac Race.

Tota l’activitat d’aquest esdeveniment multitudinari es concentrarà el dia 18 de febrer de 2018, amb 4 proves de trail que se celebraran de forma simultània. Tots els detalls es faran públics durant la presentació.

La prova reina serà la Vallès Drac Trail, que desafia als corredors a fer la volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, amb un recorregut de 48 km i que supera els 2.200 metres de desnivell positiu.

Half Drac Trail, amb una distància de 24Km i 1.100 metres de desnivell, enllaçarà Mura amb Terrassa. La cursa popular Esquena de Drac, d’11 km i 350 metres de desnivell positiu, tindrà un recorregut molt interessat per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya. També hi haurà activitats per als infants.

Comptarem amb l’assistència del Comitè Organitzador VDR, el Sr. Jordi garreta Cap del servei de Turisme, Sra. Eva Cervelló Presidenta del CETerrassa i el regidor delegat d’esports de l’ajuntament de Terrassa.