Curses i activitats infantils

Diumenge 18 el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt serà l’escenari de la Vallès Drac Race, una cursa de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa.

L’esdeveniment esportiu també ha comptat amb els més petits i organitza simultaniament  la Vallès Drac Kids. Així els nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2011 podran iniciar-se en aquest esport amb recorreguts totalment adaptats a les seves possibilitats, alhora que es promou la participació de tota la família.

En aquesta línia, els organitzadors han unit forces amb L’associació Veïnal Can Roca per organitzar activitats infantils com a servei de canguratge per als pares i mares que realitzin la cursa “Esquena del Drac”. Els inscrits a aquesta cursa disposaran de servei entre les 9:30h i les 12:30h, per poder córrer els 11km de l’itinerari. Realitzarem activitats lúdiques com un concurs de dibuix del Parc Natural i taller de pintura facial.

LES CURSES

La Vallès Drac Kids comptarà amb 2 circuits, tots per pistes amples i sense cap dificultat tècnica la zona dels plans de Can Carbonell. Són d’entre 1,5 i els 3 km.

DRAC MENUTS 1,5 km. nascuts entre 2010 i 2011

DRAC XICS 1,5 km. nascuts entre 2008 i 2009

DRAC KIDS 3 km.   nascuts entre 2006 i 2007

DRAC JOVES 3 km.   nascuts entre 2003 i 2005

Tots els detalls a www.vallesdracrace.cat/valles-drac-kids/

Des de l’organització recomana fer la inscripció a totes les curses amb antel·lació (a la web o als punts presencials habilitats) i la recollida anticipada de dorsals.

Amb les curses infantils a la Vallès Drac Race, el Centre Excursionista de Terrassa vol “promoure que els petits surtin més a la muntanya a practicar esport, com ja ho fa durant el curs escolar amb el KamesKids, una secció de l’entitat oberta a tots els infants que vulguin iniciar-se en les curses de muntanya”, expliquen els organitzadors.

La Vallès Drac Race realitza diferents accions per tal que la cursa no representi cap impacte per l’entorn natural pel que transcorre, com la neteja i arranjament mínim dels circuits, o evitar abocament de residus provinents de l’avituallament de les curses, entre altres.