HALF DRAC TRAIL

Sobre la ruta

Tipus: 
Trail
Quilometratge: 
24
Punts de sortida: 
Mura, Casal de Cultura 10:00h
Punts de pas: 
Mura - Parc de les Nacions Unides, Terrassa

Descripció de la ruta

Half Drac Trail de 24 km i +1100 m de desnivell positiu, ha estat dissenyada en un 80% per corriols amb l’objectiu de donar a conèixer els espectaculars paisatges del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Data: 19/02/2017
 
Hora de sortida: 10:00h
 
​Lloc: Mura
 
Hora recollida dorsals:
Divendres 17 tarda de 18 a 20h  
Dissabte 18 de 11 a 13 h i de 17 a 20 h.
a DECATHLON Terrassa (Avda. Textil, s/n)  Imprescindible presentar DNI i llicència si s'està federat
Diumenge 19 de 7 a 9:15 h. a Pl. Nacions Unides, Terrassa
 
IMPORTANT: els corredors que recullin el dorsal entre les 8:15 i les 9:15 i no hagin reservat plaça al Bus, hauran de desplaçar-se per mitjans propis fins a Mura.
 
Temps per realitzar la cursa: 7h
 
Places disponibles: 400 
 
Trofeus: Als 3 primers masculins i femenins de categoria absoluta i categories per edats
 
Avituallaments: 5
 
Inscripcions presencials: 
  • Esports Kñera - c/Voluntaris Olímpics, 75   Terrassa
  • DECATHLON TERRASSA (secció running) - Avda. Textil s/n Terrassa
  • Centre Excursionista Terrassa (exclusiu per socis de l'entitat)
Bosses (novetat):
 
Els participants de la Half Drac Trail que ho destigin, se’ls facilitarà un dorsal petit extra per lligar a una  bossa que podran entregar abans de la sortida de Mura i que podran recuperar a l’arribada.
 
 El Centre Excursionista de Terrassa, tot i vetllar-ne, no respon del contingut d’aquestes bosses.
 
Abandonaments:
 
L’organització no garanteix l’evacuació immediata dels participants que abandonin en qualsevol punt del recorregut donada la dificultat d’accessibilitat. Si que procurarà pel seu retorn al Parc de les Nacions Unides de Terrassa mitjançant una furgoneta que traslladarà els corredors que ho demanin fins l’arribada. Donat que el vehicle no pot accedir a bona part del recorregut els corredors no accidentats que abandonin hauran doncs de baixar caminant en alguns casos fins als punts següents de recollida previstos i esperar que se’ls evacui, sempre amb previ avís a l’organització (no es garanteix el retorn immediat):
 
- CTRA. TERRASSA A TALAMANCA
Trencall Sant Lleïr/La Vall / Alzina del Sal•lari / La Barata / urb.Les Pedritxes / Can Roure 
- MURA
- PARC AUDIOVISUAL
 
Horari lliurament trofeus:
 
HALF TRAIL –                 17:00 h.
 
 
Es tracta d'una travessa des del poble d'essència medieval Mura fins a Terrassa recorrent els darrers 24km del recorregut de Vallès Drac Trail. Un fantàstic recorregut des d’on s'obté una perspectiva aèria dels cims de la Mola i el Montcau, a més de vistes impressionants a Montserrat i els Pirineus.
 
El recorregut posa l'èmfasi en la descoberta dels paisatges del Parc Natural: 
 
La travessa del poble és magnifica i ens convidarà a tornar-hi un altre dia per visitar-lo.Des de Mura, enfilem un tram de pujada molt factible, però una mica llarg, que ens portarà que ens portarà per la zona del Puig de la Balma, continuant per sota les vessants dels cimets de Puigbò i Puig Andreu i per sobre les Coves de Mura fins assolir la carena que ens portarà a cotes properes als 1.000 metres d'alçada, a les proximitats de la Coma de'n Vila.
Avituallament 1
 
Seguim per roquissars fins a Coll de Boix on retrobem la carena de l'Obac, per seguir-la una estona i desviar-nos després cap al Coll de Tanca. Continuem per corriols frondosos que ens porten a la font de la Teula i la Balma de la Porquerissa, per assolir fàcilment el coll de Tres Creus
Avituallament 2
 
Retornats a la carena principal, deixem a l'esquerra l'impressionant serra de Castellsapera i a la dreta unes vistes magnífiques del Paller de Tot l'Any i Montserrat. Arribats a Collet Estret, ens desviem cap al Turó de a Carlina.  Un cop dalt farem un gran descens fins a Coll de la Riba  
Avituallament 3
 
Del coll afrontem l’últim tram de pujada seriós, fins El Turó de les Foradades i la Moleta, per baixar tot seguit fins al collet de Can Roure
Avituallament 4
 
D’aquí un trepidant descens ens portarà fins a la ciutat del cinema i als plans del Bonaire on ja veiem la línea d’arribada.
 
La ruta discorre per terreny tècnic, de roca amb còdols i pedra solta i constants canvis de desnivell.
 

El parc, un entorn fràgil a preservar

 
Vallès Drac Race se suma a potenciar les mesures per evitar danyar l'entorn i guardar el màxim respecte envers la flora, la fauna, el manteniment dels camins i les propietats privades. La ruta s'ha dissenyat d'acord amb la Normativa d'Ús del Parc Natural i en consens amb els seus gestors, així com amb el vist i plau dels propietaris de les finques forestals de propietat privada. 
 
  
*sol·licita'l a  info@vallesdracrace.cat 
 

 

Multimedia

Organitza

Amb el suport de